România și râzboiul civilizațiilor

19 Vizualizări
Răzvan
Răzvan
03 May 2020

⁣Dacă în Evul Mediu românii s-au aflat chiar pe linia frontului războiului purtat de lumea catolică cu cea ortodoxă, iar pe de altă parte pe linia frontului dintre Imperiul Otoman și Europa Creștină, astăzi, alături de vechiul conflict religios fratricid, au apărut elemente noi care nu pot decât să îngrijoreze.

Imperiul Otoman a dispărut dar islamizarea Europei este mai actuală și mai agresivă ca oricând.

Orice ar spune cei spălați pe creier, în spatele dramei refugiaților se ascunde un proces organizat de colonizare arabă a Europei, menit să ducă, în timp, la condițiile propice creării acelei Noi Ordini Mondiale dorite de „elitele oculte” ale planetei, cele care visează un Stat Global pe care să îl conducă cu o mână de fier. Pentru a ajunge acolo au însă nevoie de distrugerea statelor națiune, de amestecarea raselor, de destabilizare și insecuritate pentru ca oamenii să accepte, ce pe o soluție salvatoare, Guvernul Global, legile Big Brother, Noua Orânduire pe care acești nemernici o visează...

Vor reuși să își ducă planul la îndeplinire? Ce poate face România în acest context geopolitic? Știm care sunt agenții anti-români din interior? În acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare vom discuta deschis și fără menajamente despre aceste lucruri!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Arată mai mult

0 Comentarii Sortează După

Niciun comentariu găsit